2012. július 16., hétfő

Esküvő Visegrádon Zsuzsával és Zsolttal

Visegrád az egyik legkedvesebb helyünk Magyarországon, ezért nagyon örültünk, hogy Zsuzsa és Zsolt ezen a csodálatos helyen köti össze az életét. Annak idején mi is kacérkodtunk a Királyi Palotában tartott polgári szertartás gondolatával és a hatalmas teraszon lévő állófogadással, amely hihetetlen színekben ragyog a lemenő nap fényében.

Várakozással telve indultunk hát az esküvőre, amit fokozott, hogy a menyasszonnyal, Zsuzsával, rendhagyó módon akkor találkoztunk először. Szerencsére nyitott, kedves személyiségének köszönhetően ezt nagyon gyorson elfeledtette velünk.

A délutánt kreatív fotózással kezdtük, amely felért egy visegrádi mini kirándulással, hiszen alig 1,5 óra alatt bejártuk a legszebb pontokat: fotóztunk a patak mentén, erdővel övezett kanyargós úton, a gyönyörű panorámát nyújtó pihenőnél, a Salamon toronynál és a Királyi Palotában. Részünk lehetett még egy rövid várjátékban is, persze bevonva Zsuzsát és Zsoltot és a készséges "szereplőket" is, hiszen éppen egy ilyen bemutató végébe csöppentünk a Salamon torony látogatásakor. Megízlelhettük aztán, hogy milyen dobszóra keresztül vonulni Visegrád utcáin (és közben fel-alá futni a nászmenetben...:D ) és láthattuk a templomot ünnepi virágszőnyeggel, s kivételesen én másztam fel a várfalra, hogy az állófogadás nyüzsgését is lencsevégre kaphassuk... Látnotok kellett volna Zoli arcát... :)

Sűrű 5 órát töltöttünk így együtt, sok emlékezetes pillanattal, íme mindez képekben:



 


Az ízelítő után jöjjön az esküvői slideshow, itt nézhetitek meg Zsuzsa és Zsolt esküvőjének legszebb pillanatait:

1 megjegyzés: